دانلود از اپ استور کار ساده ای نیست. باید پیچ و خم های زیادی را طی کنید تا بتوانید یک برنامه حتی رایگان از اپ استور اپل دانلود کنید. با این حال وبسایت های واسطه نظیر سیباپ این امکان را در اختیار شما قرار می دهند که برنامه های رایگان آیفون را به سادگی چند کلیک و بدون گیفت کارد و اپل آیدی دانلود کرده و از آنها لذت ببرید. ادامه این مطلب را با وبلاگ سیباپ همراه باشید.
قبل از شروع لیست، بگذارید این سؤال را با همدیگر جواب دهیم. برنامه های متفاوتی نظیر vShare وجود دارد که بدون نیاز به جیلبریک کردن دستگاه، برنامه های پولی اپ استور را در اختیار شما قرار می دهند. از طرف دیگر، برخی از این برنامه ها موقع نصب درخواست دسترسی به اطلاعاتی را دارند که به سادگی نمی توان در اختیار هر اپلیکیشنی قرار داد.
وبسایت و اپلیکیشن های واسطه نیز امکان دانلود بدون دردسر، بدون نیاز به جیلبریک، بدون گیفت کارت و اپل آیدی را در اختیار شما قرار می دهند. سیباپ یکی از این وبسایت ها است که محیط ساده و در عین حال جذاب آن باعث شده که هر روز بر تعداد کاربرانش افزوده شود. از وبلاگ سیباپ (اپ استور ایرانی) لیستی از بهترین برنامه های رایگان آیفون را در ۸ گروه مختلف برای شما تدارک دیده ایم.
هر بار که یک گوشی هوشمند عرضه می شود، دوربین آن یکی از مهمترین شاخصه هایی است که شرکت های سازنده از جمله اپل روی آن مانور می دهند. گوشی های هوشمند به بخشی جدایی ناپذیر از زندگی ما تبدیل شده اند و گرفتن تصویر و ویدیو با آنها امری اجتناب ناپذیر است. کیفیت سرسام آور دوربین آن ها نیز ما را وسوسه می کند که از هر رویداد زندگی خود عکس و ویدو تهیه کرده و با دیگران به اشتراک بگذاریم.
اپلیکیشن های ویرایش ویدیو این امکان را به شما می دهند که پس از تهیه ویدیوی خود به سادگی آنها را داخل گوشی ویرایش کرده و جذابیت بیشتری به نتیجه نهایی کار خود ببخشید. برخی از این برنامه های رایگان آیفون را به صورت مختصر عنوان می کنیم:
توسط این برنامه می توانید تصاویر ثابت و بدون حرکت خود را زنده کنید. اگر می خواهید یک تصویر ساده از آسمان ابری و رودخانه خروشان را زنده کنید این برنامه مناسب شما خواهد بود. پیکسالوپ به شما کمک می کند تا نقاط خاصی از تصویر را مشخص کرده و از انیمیشن های مختلف برنامه برای حرکت آن استفاده کنید.
برای مثال توسط پیکسالوپ می توانید ابرهای آسمان را به حرکت درآورید و آب رودخانه را جاری کنید. اگر تصاویر فانتزی نظیر اژدها داشته باشید، می توانید آتش دمیده شده از دهان اژدها را متحرک کنید. برنامه ای جذاب برای شاخ های اینستاگرام که داستان های خود را به صورت زنده به اشتراک بگذارند. این اپلیکیشن جزء برنامه های رایگان آیفون است اما نسخه پولی آن نیز با امکانات بیشتر وجود دارد.
بسیاری اوقات یک ویدیوی حیات وحش یا احساسی تهیه می کنید. بلافاصله این تصور به سراغتان می آید که این ویدیو با یک موسیقی مناسب تا چه اندازه کیفیت بهتری پیدا می کند. مودلایزر در این مواقع به کمک شما می آید.
توسط مودلایزر به تعداد زیادی آهنگ و افکت صوتی دسترسی خواهید داشت که ویرایش ویدیوی شما را چند سطح بالاتر می برد. از افکت هایی نظیر قطره آب گرفته تا موسیقی های پس زمینه سینمایی و هیجان انگیز در مودلایزر وجود دارد. کنترل کامل سطح صدا و تغییر ریتم آن به سادگی چند کلیک در این برنامه های رایگان آیفون امکان پذیر است.
این برنامه در ابتدا با تهیه ویدیوهای کوتاه ۶ ثانیه ای کار خود را شروع کرد. اکنون این محدودیت به ۳ دقیقه افزایش پیدا کرده است. توسط VUE می توانید ویدیوی خود را از حالت عمودی به افقی تغییر حالت دهید؛ فیلتر و استیکرهای جذاب به ویدیو اضافه کنید؛ در نهایت ویدیوی خود را به اشتراک بگذارید. البته برنامه های رایگان آیفون زیادی از این دست وجود دارد اما تا این اپلیکیشن را امتحان نکنید، دلیل پیشنهاد ما را متوجه نخواهید شد.
می توانید از داخل برنامه کلیپس شروع به ضبط ویدیو کنید یا ویدیوی گرفته شده را از گالری به آن اضافه کنید. امکان افزودن افکت های متنوع به ویدیو در برنامه کلیپس وجود دارد. شکل های متنوعی همچون ابرهای نقل قول برای روح بخشیدن به داستان نیز در اختیار شما قرار دارد.
یکی از ویژگی های جذاب Clips امکان صحبت کردن و افزودن متن به ویدیو از این طریق است. کافی است دکمه ضبط صدا را فشار دهید و برنامه صدای شما را ضبط کرده و به صورت متن روی ویدیو نشان می دهد. البته باید به زبان انگلیسی صحبت کنید و متأسفانه امکان ویرایش این متن پس از ضبط وجود ندارد. در نهایت نیز می توانید از موسیقی های موجود در برنامه یا موسیقی خود برای افزودن به ویدیو استفاده کنید. کلیپس یکی از معروف ترین برنامه های رایگان آیفون در زمینه ویرایش ویدیو است.
شاید بتوان این برنامه را به لحاظ امکانات اولیه تدوین ویدیو، بهترین نمونه در این لیست دانست. سپلایس توسط شرکت گوپرو تهیه شده و امکانات بی نظیری برای تدوین ویدیو در اختیار شما می گذارد. توسط سپلایس به راحتی ویدیوهای خود را برش می دهید؛ آنها را جابجا می کنید؛ به هرکدام افکت اضافه می کنید؛ سرعت حرکت بخش هایی از ویدیو را آهسته یا سریع می کنید؛ بین ویدیوهای مختلف خود افکت های ترانزیشن قرار می دهید؛ موسیقی موردنظر خود را به ویدیو اضافه می کنید؛ در نهایت نیز به سادگی آن را با کیفیت موردنظر خود (۱۰۸۰p، ۷۲۰p) ذخیره می کنید.
هر اندازه هم دوربین گوشی شما پیشرفته باشد و امکانات جذابی در اختیار شما بگذارد، برنامه های شخص سوم را نمی توان نادیده گرفت. این برنامه ها به شما امکان می دهند تصاویر بهتری تهیه کرده و نتیجه نهایی بسیار بهتر از حالت عادی جلوه کند. تعدادی از بهترین این اپلیکیشن ها را در ادامه مورد بررسی قرار می دهیم:
این برنامه بیشتر روی فیلتر تصاویر تمرکز دارد. البته ویژگی هایی نظیر تغییر وایت بالانس، کنتراست، تضاد رنگ و نظیر اینها نیز در این برنامه وجود دارد اما حرف اول را فیلترهای متعدد آن می زنند. توسط فیلترهای این برنامه می توانید تصاویر خود را به طور کلی تغییر دهید. این فیلترها تقریباً مشابه فیلترهای اینستاگرام هستند.
مورد جذابی که در برنامه infltr وجود دارد، امکان تهیه و ذخیره فیلتر شخصی خودتان است. کافی است تغییرات لازم را در تصویر داده و فیلتر موردنظر توسط برنامه ذخیره می شود. بدین ترتیب می توانید این فیلتر را برای تصاویر دیگر نیز استفاده کنید. البته امکان ویرایش ویدیو نیز در این برنامه وجود دارد اما بخش عمده کاربرد آن به تصاویر اختصاص می یابد.
شاید بتوان این برنامه را به لحاظ امکانات یکی از بهترین برنامه های رایگان آیفون در زمینه ویرایش تصویر دانست. توسط سنپسید حتی می توانید بخش خاصی از تصویر را انتخاب کرده و تغییراتی نظیر وایت بالانس را فقط روی آن بخش اعمال کنید. حتی اگر بخشی از تصویر شما مشکل داشته باشد، مانند فوتوشاپ توسط ابزار هیلینگ به راحتی آن بخش را ویرایش خواهید کرد. یکی از ابزارهای جذاب این برنامه تغییر زاویه افقی و عمودی تصاویر به میزان جزئی است تا احساس کلی تصویر را بتوان تغییر داد. مانند همه برنامه های ویرایش تصویر، تعداد زیادی فیلتر نیز جهت انتخاب وجود دارد.
خیلی اوقات پیش می آید که پس از گرفتن یک سلفی فوق العاده از خودتان متوجه یک زیرشلوار راه راه پاره در پس زمینه می شوید. این برنامه در این موارد به کمک شما می آید. تخصص Sticky AI در زمینه تصاویر سلفی است. بلافاصله پس از گرفتن سلفی، تصویر پس زمینه شما حذف می شود. سپس می توانید با تغییراتی نظیر فیلتر تصویر خود را ذخیره کرده یا به اشتراک بگذارید. به همین سادگی!
کار با امولفی نیز بسیار ساده است. همانطور که از نام آن پیدا است، توسط امولفی می توانید اموجی های شخصی خودتان را داشته باشید. کافی است تصاویر متفاوتی از خودتان در حالات خوشحال، عصبانی و از این دست تهیه کنید؛ امولفی حالت آنها را تشخیص داده و با حذف پس زمینه و افزودن افکت های لازم به اموجی تبدیل خواهد کرد.
اگر شما هم مثل همه افراد، به محصولات شرکت ادوبی علاقه دارید، این برنامه را که یکی از بهترین برنامه های رایگان آیفون است، از دست ندهید. ادوبی فوتوشاپ فیکس را می توان نسخه ساده و کاربردی برنامه فوق العاده فوتوشاپ دانست که توسط این شرکت تهیه شده است. برخی از مهمترین امکانات فوتوشاپ در این برنامه گنجانده شده و به سادگی چند لمس می توانید آنها را روی تصویر خود اعمال کنید.
فیسریگ یک برنامه سرگرمی با دوربین گوشی است. کافی است آن را فعال کرده و از میان قالب های مختلف برنامه یکی را انتخاب کنید و شروع به صحبت کنید. برای مثال می توانید خود را به شکل سگ، گربه، اژدها، شخصیت های فیلم و بازی و حتی همبرگر درآورده و از صحبت کردن کاراکتر به جای خودتان لذت ببرید. دقت حرکت لب ها و حالات صورت در این برنامه نسبتاً بالا است و نتیجه کار برایتان لذت بخش خواهد بود.
هرچند که هدف اولیه از تولید گوشی برقراری تماس و سپس پیام متنی بود، اما امروزه می توان از گوشی های هوشمند برای اهداف بسیار متفاوتی استفاده کرد. بدون شک نمی توان جنبه سرگرمی گوشی های هوشمند را نادیده گرفت. از این رو بهترین برنامه های رایگان آیفون در زمینه فیلم و سرگرمی را در ادامه با همدیگر بررسی خواهیم کرد:
اگر به دنیای ستاره شناسی علاقه دارید، نایت سکای دوست خوبی برای شما خواهد بود. توسط این اپلیکیشن می توانید در دنیای ستاره ها و آسمان خیالی پرسه بزنید و اطلاعات بسیار مفیدی نیز از دنیای ستاره شناسی کسب کنید. موسیقی پس زمینه این برنامه نیز بسیار مسحورکننده است و شما را غرق در دنیای ستاره ها و صورت های فلکی خواهد کرد.
اگر شما هم از دارندگان گوشی آیفون اکس هستید و بریدگی بالای صفحه نمایش یا Notch را نمی پسندید، این اپلیکیشن مناسب شما خواهد بود. توسط ناچو می توانید تصاویر پس زمینه خود را به شکلی تغییر دهید که بخش بریدگی بالای نمایشگر به ظاهر حذف می شود. در واقع این برنامه بخش بالای تصویر پس زمینه را با رنگ مشکی پر می کند و از این طریق، به ظاهر این ناحیه را حذف خواهد کرد. انحنایی هم که این اپلیکیشن به کناره های تصویر می دهد، زیبا و استادانه است.
اگر جدای از سرگرمی به دنبال یادگیری به صورت سه بعدی هستید، جیگسپیس به بهترین شکل این کار را برای شما انجام می دهد. این برنامه از طریق دوربین گوشی حجم ها و لوازم متفاوتی را در فضای حقیقی به شما نمایش می دهد. برای مثال کره زمین، مغز انسان، مایکروفر، ماهواره فضایی، موشک، ساعت و مواردی از این دست را می توانید انتخاب کنید. سپس برنامه لایه های درونی این حجم را شکافته و به صورت سه بعدی به شما نمایش می دهد. اطلاعات لازم در خصوص این لایه ها نیز به صورت متنی روی تصویر نمایش داده می شود. این اپلیکیشن را می توان یکی از بهترین برنامه های رایگان آیفون در زمینه آموزش نیز دانست.
اگر به دنبال تصاویر پس زمینه فوق العاده باکیفیت و با رزولوشن بالا هستید، بهتر از این اپلیکیشن را نمی توانید پیدا کنید. تصاویر پس زمینه موجود در این اپلیکیشن خیره کننده هستند. بیشتر تصاویر از سمت بالا گرفته شده اند. تعداد آنها نیز نسبتاً زیاد است. البته قفل برخی از تصاویر را باید به روش هایی نظیر اشتراک در تویتر و از این دست باز کنید ولی بیشتر آنها رایگان هستند. تصاویر پولی نیز در میان آنها یافت می شود.
اگر قصد دارید برای یک بار هم که شده از قلم اپل استفاده کنید، اپلیکیشن پیگمنت شروع مناسبی خواهد بود. پیگمنت طرح های از قبل آماده را در اختیار شما قرار می دهد و به کمک ابزاری که در برنامه وجود دارد می توانید آنها را رنگ آمیزی کنید. جزئیات تصاویر بسیار عالی است و ابزار اپلیکیشن نیز برای خلق یک نقاشی فوق العاده کافی است. پیگمنت یکی از پرکاربردترین برنامه های رایگان آیفون جهت رسم و نقاشی است.
اگر به دنیای فوتبال علاقه دارید این اپلیکیشن را از دست ندهید. اپلیکیشن وانفوتبال جدای از اخبار فوتبالی (به زبان انگلیسی) تقریباً نتیجه تمامی بازی ها در تمامی لیگ های جهان را در اختیار شما قرار می دهد. البته متأسفانه کشور ایران فعلاً در لیست این برنامه وجود ندارد.
داشتن گوشی هوشمند برای پدر و مادری که دارای فرزند کوچک هستند، کار ساده ای نخواهد بود. کودکان در مورد همه چیز کنجکاو هستند و قایم کردن گوشی دردی را دوا نخواهد کرد. بهتر است اپلیکیشن های مرتبط با کودکان را در گوشی خود داشته باشید و برخی مواقع از آنها برای آموزش و سرگرمی کودک خود استفاده کنید. بهترین برنامه های رایگان آیفون که برای کودک خود می توانید نصب کنید را در ادامه مورد بررسی قرار می دهیم:
زبان این برنامه انگلیسی است و می توانید از آن برای آموزش زبان انگلیسی به کودک خود استفاده کنید. این اپلیکیشن بر اساس شخصیت حیوانات طراحی شده و استفاده از آن بسیار جذاب و لذت بخش است.
از آنجایی که این برنامه بدون دیالوگ است، آن را برای کودک خود با هر سن و سالی می توانید استفاده کنید. ایده کلی این اپلیکیشن حول پوشیدن لباس و طراحی لباس می چرخد. اپلیکیشن های از این دست همیشه برای کودکان جذاب و سرگرم کننده است. از طرفی کودک شما با دنیای لباس، طراحی و رنگ بندی نیز آشنا خواهد شد.
رنگ های جذاب، کارکترهای بامزه و آهنگ های شاد و فوق العاده به دنبال نصب این اپلیکیشن در اختیار شما و کودکتان قرار می گیرد. جدای از سرگرمی، بخش عمده این اپلیکیشن به آموزش زبان و کلمات انگلیسی اختصاص دارد. برای مثال اشکال هندسی و رنگ های مختلف را می توانید با این اپلیکیشن به فرزند خود آموزش دهید.
لگو یکی از جذاب ترین ابزارهای آموزشی و سرگرمی جهان است. اپلیکیشن Lego Creator Islands به فرزند شما اجازه می دهد تا با قطعات لگو یک جزیره برای خود بسازد. بخش های مختلف هر جزیره به صورت مجزا ساخته می شود و در نهایت یک جزیره زیبا با قطعات لگو خواهید داشت. سرگرمی و آموزش توسط این اپلیکیشن ادغام شده است.
این اپلیکیشن برای کودکان و نوجوانان فوق العاده است. آموزش زبان انگلیسی به بهترین و جذاب ترین شیوه ممکن در این برنامه صورت می پذیرد. داستان های خیال انگیز به زبان انگلیسی برای تقویت زبان و قوه تخیل فرزند شما عالی است. حتی می توانید داستان های اپلیکیشن را برای فرزند کوچک خود ترجمه کنید و او نیز از انیمیشن های جالب آن لذت ببرد.
موسیقی همیشه طرفداران خاص خود را دارد. موسیقی شما را به دنیای خیال انگیز و متفاوتی می برد که تجربه آن برای هر کسی لذت بخش است. در این زمینه صدها اپلیکیشن متفاوت وجود دارد اما تنها تعداد اندکی از آنها ارزش یاد کردن دارند. بهترین برنامه های رایگان آیفون در زمینه موسیقی و صدا را در ادامه با شما در میان خواهیم گذاشت:
GarageBand یکی از اپلیکیشن های محبوب و البته مشهور آموزش موسیقی است. در این اپلیکیشن ابتدا آلت موسیقی خود را از میان لیست (ویولون، گیتار و …) انتخاب می کنید. سپس آهنگ موردنظر خود را می نوازید. می توانید این آهنگ را ذخیره کرده و سپس برای خود پخش کنید. اگر به دنبال تجربه نواختن انواع آلات موسیقی هستید، این اپلیکیشن جزو بهترین برنامه های رایگان آیفون برای شما خواهد بود.
این اپلیکیشن نیز مشابه نمونه قبلی روی آموزش موسیقی و نواختن تمرکز دارد. با این تفاوت که به صورت اختصاصی با درامز (Drum kit) سر و کار خواهید داشت. امکان ضبط هرکدام از نوت های درامز نیز وجود دارد. هر بار بخشی از نوت را ضبط کرده و به مرور آهنگ شما شکل می گیرد. توسط این اپلیکیشن به یک درام نواز تمام عیار تبدیل خواهید شد.
اگر همیشه دوست داشتید یک DJ شوید، این اپلیکیشن به شما کمک خواهد کرد که رؤیایتان را در دنیای آی او اس دنبال کنید. در این اپلیکیشن به یک سری دکمه متفاوت دسترسی خواهید داشت. هرکدام از این دکمه ها شامل یک صوت تکرار شونده (loop) است. با ترکیب این اصوات به یک موسیقی دلچسب دست خواهید یافت. البته به دلیل دکمه های بیش از حد، بهتر است این برنامه را در آیپد خود استفاده کنید چون به احتمال زیاد در آیفون از آن لذت نخواهید برد.
برنامه هایی نظیر ماشین حساب، مرورگر اینترنت و ابزارهای امنیت رمز عبور برای بیشتر افراد ضروری هستند. شاید از یک ماشین حساب علمی پیشرفته در ماه ۱ بار هم استفاده نکنید اما موقعی به کارتان می آید که فکرش را هم نخواهید کرد. لیستی از بهترین برنامه های رایگان آیفون اداری و نوشتاری را در ادامه بررسی خواهیم کرد:
این اپلیکیشن برای افرادی که دوست دارند همه چیز را برنامه ریزی کرده و روی کاغذ پیاده کنند، عالی است. توسط این برنامه می توانید یادداشت های خود را به سادگی چند کلیک انجام دهید؛ از طریق صحبت کردن (البته به زبان انگلیسی) متن خود را بنویسید؛ اعلان های بخصوص برای یادآوری تنظیم کنید؛ در نهایت نیز متن های خود را به صورت پیامک یا ایمیل ارسال کنید. درفتس مانند یک دفترچه یادداشت همه کاره در جیب شما است.
اگر به امنیت دستگاه آی او اس خود اهمیت می دهید، این اپلیکیشن بهترین مرورگر اینترنت با این ویژگی است. بیشتر مرورگرها امنیت نسبتاً بالایی دارند اما مرورگر داکداکگو یک سر و گردن از همه آنها بالاتر است. نسخه آی او اس و اندروید این مرورگر برای دانلود رایگان موجود است. با ورود به هر وبسایت، درجه بندی از میزان امنیت شما با حروف A، B، C و از این قبیل تعیین می شود. پس از اتمام مرور در اینترنت نیز با کلیک روی آیکون کوچکی به شکل آتش، تمامی اطلاعات مرور شما در اینترنت به کلی حذف می شود. این اپلیکیشن را می توان بهترین برنامه های رایگان آیفون برای مرور امن اینترنت دانست.
این اپلیکیشن به نسخه رایگان و ساده برنامه مایکروسافت آفیس شباهت دارد. توسط اپلیکیشن پیجز می توانید اسناد نوشتاری خود را تهیه کنید. ابزارهایی نظیر رسم جدول، نوشتن معادله، رسم نمودار و اشکال هندسی در این اپلیکیشن در نظر گرفته شده است. اگر به کامپیوتر دسترسی ندارید، این برنامه می تواند بهترین برنامه های رایگان آیفون جهت امور اداری باشد.
بهترین ماشین حساب آی او اس را می توان اپلیکیشن PCalc دانست. با این وجود این اپلیکیشن رایگان نیست و ۱۰ دلار قیمت دارد. شرکت سازنده PCalc نسخه رایگان این ماشین حساب را با پسوند Light در اختیار کاربران آی او اس قرار داده و می توان گفت بهترین ماشین حساب رایگان آی او اس است. ویجت این ماشین حساب نیز بسیار کاربردی است. انجام معادلات و تبدیل واحد هایی نظیر طول، سرعت، دما، وزن و حجم از کارکردهای اصلی این اپلیکیشن بشمار می رود.
این اپلیکیشن جهت اسکن مدارک یکی از بهترین ها است. البته اپلیکیشن Notes در خود آی او اس امکان اسکن مدارک را به شما می دهد اما این اپلیکیش سرعت بالایی داشته و کیفیت فایل های ثبت شده آن نیز بیشتر است. می توانید به سادگی پس زمینه مدرک مورد نظر را حذف کرده و پس از ذخیره فایل اسکن، تون رنگ و جزئیات آن را به دلخواه خود تغییر دهید. حتی می توانید به بخش خاصی از اسکن، یادداشتی را جهت توضیحات اضافه کنید.
مهم نیست سعی در افزایش بهره وری در سبک زندگی خود دارید یا به دنبال بهبود کارآیی گوشی خود هستید؛ برنامه هایی برای آی او اس طراحی شده اند که در بسیاری زمینه ها به افزایش بهره وری شما منجر می شوند. این برنامه ها معمولاً فضای بسیار کمی از گوشی اشغال می کنند و کار با آنها نیز بسیار ساده است. لیستی از بهترین برنامه های رایگان آیفون جهت افزایش بهره وری را در ادامه مرور خواهیم کرد:
برنامه های زیادی برای آزمایش سرعت گوشی و اینترنت وجود دارد. بیشتر این برنامه ها اعداد و ارقامی به شما ارائه می دهند که به سختی قابل درک هستند. Meteor از این قاعده مستثنا است. توسط این اپلیکیشن می توانید سرعت اینترنت گوشی یا وایفای خود را بررسی کرده و نحوه تأثیر این سرعت را روی اپلیکیشن های پرکاربرد خود مشاهده کنید.
پس از باز کردن اپلیکیشن متوجه خواهید شد که کدام یک از برنامه ها با سرعت اینترنت و پهنای باند کنونی شما به راحتی قابل استفاده هستند و برعکس. Meteor همچنین سرعت اینترنت شما را در جاهای مختلف (منزل، اداره و …) بررسی کرده و آنها را بر اساس مقیاس های خوب، بد و عالی دسته بندی می کند.
ایده این اپلیکیشن بسیار ساده و البته کاربردی است. توسط مولتی تایمر همان طور که از نامش پیدا است، می توانید تایمرهای مختلف را به صورت همزمان اجرا کنید. تعداد تایمرها و ردیف بندی آنها در این اپلیکیشن به دلخواه شما است. می توانید تایمرها را در ردیف های ۱، ۲، ۳، ۴، ۶ و ۱۲ تایی تعیین کنید.
پس از تنظیم زمان هرکدام از تایمرها، کافی است روی آن یک باز ضربه بزنید تا شروع به شمارش کند. برای هرکدام از تایمرها می توانید رنگ و آیکون دلخواه خود را بر اساس هدف تایمر انتخاب کنید. برای هر تایمر نیز می توانید صدای هشدار دلخواهی تعیین کنید. برنامه حدود ۴۰ آیکون متفاوت دارد و برای دسترسی به تعداد بیشتر باید آن را به نسخه پولی ارتقا دهید.
اگر تابحال با ابزار آموزشی فلش کارت کار کرده باشید، Tinycards نیز برایتان آشنا خواهد بود. Tinycards یک اپلیکیشن بهره وری آموزشی است و به شما کمک می کند در یک زمینه دلخواه، دانش خود را افزایش دهید. این اپلیکیشن در کارت های متنوع، سؤالاتی برای شما مطرح می کند. این سؤالات توسط شما جواب داده می شود. اگر از پاسخ اطلاع نداشته باشید، شما را چند قدم به عقب برگردانده و در آن زمینه باید دوباره مطالعه کنید. در غیر این صورت پیشروی کرده و به درجه استادی نائل خواهید آمد.
اگر شما هم مثل خیلی افراد در به خاطر سپردن اعداد و رمزهای عبور مشکل دارید، این اپلیکیشن ناجی شما خواهد بود. Cheatsheet بسیار ساده و کارآمد است. کافی است موردی که می خواهید به خاطر بسپارید را در اپلیکیشن وارد کنید. سپس یک آیکون برای سهولت دسترسی انتخاب کنید. در نهایت دکمه ذخیره را زده و دیگر نگران فراموشی آن نباشید. اطلاعات لازم به صورت ویجت در یک باکس کوچک به شما نمایش داده می شود.
اگر به دنیای کدنویسی علاقه دارید یا به تازگی شروع به نوشتن کد کرده اید، Lrn بهترین دوست شما خواهد بود. توسط این اپلیکیشن می توانید اصول ابتدایی زبان های HTML، CSS، JavaScript، Python و Ruby را فرابگیرید. اپلیکیشن از تست های کوتاه و ساده شروع می کند و به مرور آنها را دشوار خواهد کرد. شما طی یک پروسه چند مرحله ای سطح دانش خود را بالا خواهید برد. می توانید این اپلیکیشن را به همراه Tinycards برای یادگیری بهتر استفاده کنید. Lrn جزو بهترین برنامه های رایگان آیفون در زمینه کدنویسی است.
دراپباکس یکی از معروف ترین و بهترین پلتفرم های ذخیره و نگهداری اطلاعات است. اپلیکیشن آی او اس دراپباکس نیز بسیار ساده و کاربردی است. کافی است آن را نصب کرده و اطلاعاتی که مایل به ذخیره سازی آنها در سطح وب هستید را به اکانت دراپباکس خود انتقال دهید. شما ۲ گیگابایت فضای رایگان در اختیار خواهید داشت و برای افزایش این فضا باید به نسخه پولی ارتقا دهید. همچنین می توانید از فایل های خود لینک دانلود تهیه کرده و آنها را به اشتراگ بگذارید.
اگر تلفن هوشمند شما نتواند در مواقع سفر و بررسی آب و هوا به شما کمک کند، به چه دردی خواهد خورد؟ اپلیکیشن های هواشناسی و سفر همیشه در مواقع بحرانی کاربردی هستند. اگر قصد سفر دارید و بررسی روزانه آب و هوا جزء اولویت های شما است، لیستی از بهترین برنامه های رایگان آیفون را در این زمینه با شما به اشتراک خواهیم گذاشت:
همه شما با این ابزار فوق العاده شرکت گوگل آشنایی دارید. اما اپلیکیشن گوگل ترنسلیت، یک قدم شما را به جلو خواهد برد. ۳ راه متفاوت (تصویر، متن و گفتگو) جهت ارتباط با این اپلیکیشن خواهید داشت. شیوه ارتباط متنی به سادگی انجام می شود و کافی است آن را داخل برنامه یادداشت کنید و متن شما به هر زبانی که دوست دارید ترجمه می شود.
ارتباط صوتی این اپلیکیشن نیز فوق العاده است. با صحبت کردن با تلفن همراه خود، گوگل ترنسلیت آن را به زبان مورد نظر ترجمه کرده و به صورت صوتی اجرا خواهد کرد تا بتوانید در مواقع سفر و گفتگو با افراد محلی از آن استفاده کنید.
شاید جذاب ترین بخش این اپلیکیشن ترجمه تصویری باشد. هنگام سفر بسیاری مواقع به تابلوها و علامت های تصویری برخورد می کنید. کافی است دوربین تلفن همراه خود را جلو برنامه قرار دهید و گوگل ترنسلیت آن را با همان فونت، اندازه و رنگ دقیقاً برای شما به صورت زنده ترجمه می کند. دقیقاً مثل اینکه تابلو به زبان موردنظر شما نوشته شده باشد.
به جرأت می توان گفت، یکی از پیشرفته ترین نقشه های آنلاین جهان گوگل مپس است. توسط گوگل مپس می توانید کوچکترین نقاط جهان را ردیابی کنید. امکان جهت یابی و مسیریابی نیز از دیگر امکانات جذاب این اپلیکیشن است. گوگل مپس به صورت رایگان عرضه می شود. اطلاعاتی نظیر ترافیک و حمل و نقل عمومی نیز به سادگی در این اپلیکیشن قابل دسترسی است.
اگر به جای نقشه عادی، تصاویر ماهواره ای با کیفیت طلب می کنید، گوگل ارث در اختیار شما است. جزئیات و دقت بالای تصاویر این اپلیکیشن شما را ساعت ها مشغول می کند. جدای از کاربرد فوق العاده این اپلیکیشن در هنگام سفر، خود اپلیکیشن یک نوع سفر مجازی محسوب می شود. به سادگی چند کلیک و وارد کردن نام شهر به بهترین و باکیفیت ترین تصاویر ممکن از آنجا دسترسی خواهید داشت. قابلیت Street View یا نمای خیابانی گوگل ارث شما را متحیر خواهد کرد.
اپلیکیشن های هواشناسی زیادی برای آی او اس وجود دارد. با این وجود این اپلیکیشن را به لحاظ امکانات و دسترسی رایگان می توان بهترین گزینه دانست. توسط این اپلیکیشن به سادگی می توانید شهر خود را جستجو کرده و از اطلاعات آب و هوایی ۱۰ روز آینده باخبر شوید. اطلاعات رایج همچون احتمال بارش، درصد رطوبت و دما در این اپلیکیشن قابل دسترسی است. می توانید چندین شهر متفاوت را به اپلیکیشن معرفی کرده و با سوایپ کردن به سمت چپ و راست بین آنها تغییر حالت دهید. انیمیشن ها و گرافیک کلی برنامه نیز بسیار زیبا و قابل قبول است.
تقریباً بهترین اپلیکیشن های رایگان آی او اس در سال ۲۰۱۸ را با همدیگر مرور کردیم. البته در دنیای عظیم اپلیکیشن ها نمی توان به طور قطع بهترین را انتخاب کرد. دقیقاً به همین دلیل از شما می خواهیم که اگر اپلیکیشن رایگان خاصی موردنظر دارید آن را با ما و دوستان خود نیز در سیباپ در میان بگذارید.
شما کدام یک از اپلیکیشن های این لیست را استفاده کرده اید یا قصد دانلود و نصب آن را دارید؟ دیدگاه های خود را با دوستان آی او اسی خود به اشتراک بگذارید.
منبع: techradar